نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی
در این مقاله از بهفر صنعت درباره نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی توضیح دادیم همراه ما باشید.
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی و فاکتورها
وجود آسانسور در هر ساختمانی که تعداد طبقات آن از 3 واحد بیشتر شود از ضرورات لازم است، چون علاوه بر رضایت و راحتی ساکنین و استفاده کنندگان از ساختمان، بر کیفیت و ارزش مادی ساختمان افزوده میشود و همچنین باعث احیاء ساختمان میشود.
اگر توجه کنیم، نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی در گذشته به دلیل نبود امکانات یا نداشتن اطلاعات اهمیت زیادی برای افراد نداشته است. اما اکنون به دلیل پیشرفت های که در صنعت آسانسور سازی انجام شده، استفاده از آسانسور حتی در ساختمان های قدیمی رونق گرفته و به یکی از فاکتور های مهم برای مستاجرین و ساکنان تبدیل شده است.
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی باید با توافق و رضایت کامل تمام ساکنین ساختمان انجام گیرد چرا که در برخی موارد به دلیل کمبود فضا لازم است قسمتی از ساختمان تخریب و یا بازسازی شود که ممکن است این کار باعث آسیب به قسمتی از واحد های مسکونی نزدیک به راه پله ها یا فضا های دیگر شود.
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی امری کاملا امکان پذیر است. در ساختمان های آماده ای که به آسانسور نیاز دارند، طی یک برنامه ریزی دقیق، عملیات نصب صورت می گیرد.
آسانسور ها از ضروریات بسیاری از ساختمان ها تلقی می شوند. با توجه به تنوع بالای آسانسور ها باید نیاز خود را شناسایی کنید و متناسب با ساختمان، آسانسور مورد نظرتان را انتخاب کنید.
مجموعه بهفر صنعت مفتخر است که تمامی خدمات مربوط به کابین آسانسور استیل را در اختیار شما قرار دهد.
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی اقدامی هوشمندانه است که سبب افزایش ارزش آن می شود. آسانسور ها تردد بین طبقات را برای ساکنین راحت می کنند. در صورتی که یک ساختمان قدیمی دارید، با خیال راحت می توانید آسانسور مدرنی به آن اضافه کنید. برای اینکه یک آسانسور در ساختمان قدیمی خود نصب کنید، حتما از پیمانکار و افراد حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید. در ادامه درباره اهمیت نصب آسانسور در ساختمان قدیمی و فاکتور های قابل بررسی برای خرید آسانسور صحبت می کنیم.
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی و قوانین و شرایط لازم
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی و تایید نقشه ساختمان
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی اگر بدون تاییدیه سازمان نظام مهندسی صورت گیرد غیر قانونی محسوب و شامل جریمه نیز میشود و امکان استفاده از بیمه حوادث را نخواهند داشت. پس در ابتدا باید تمام مجوز ها از سوی این سازمان صادر و تایید شود.
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی و اخذ مجوز نصب آسانسور از شهرداری
برای نصب آسانسور باید افراد از طریق شهرادی منطقهی محل زندگی خود، اقدام به گرفتن و اخذ مجوز نصب آسانسور با شرایط استاندارد کنند. که در این مرحله شهرداری با انجام بررسی های مورد نیاز و در نظر داشتن مقررات و چهار چوب های لازم برای نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی و دریافت هزینه های قانونی اقدام به صدور مجوز میکنند.
البته این مجوز ها باید بر پایهی قوانین و مقررات ملی آپارتمان که شامل ماده 4 و 23 قوانین استفاده از آسانسور میباشد، صادر و تایید شوند.
برای تعمیرات اسانسور بیمارستانی میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی و فضای مناسب برای نصب آسانسور
با توجه به قدیمی بودن بافت این نوع ساختمان ها باید نهایت دقت را در انتخاب یک فضای مناسب با شرایط لازم برای نصب و راه اندازی آسانسور در نظر گرفته شود، تا این عملیات با صرف هزینه مناسب و کمترین آسیب به بدنه و ساختار اصلی محیط انجام گیرد.
در صورتی که نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی دارای فضا و شرایط مورد نیاز برای نصب آسانسور نباشند میتوان با تغییرات کلی یا جزئی و بازسای قسمت هایی مانند راهرو ها و راه پله ها شرایط و فضای لازم را برای نصب آسانسور ایجاد کرد.
البته قابل ذکر است که انجام این تغییرات باید تحت نظارت مهندسین و متخصصین شرکت های تولید کننده آسانسور و معماران ساختمان انجام گیرد تا به رعایت اصول ایمنی از رخ دادن حوادث خطرناک و احتمالی جلوگیری شود. در صورتی که با کمبود فضا مواجهه شدیم برای به حداقل رساندن تخریبات، بهترین گزینه استفاده از از حیاط است و یا میتوان از فضا های دیگر مثل فضای نورگیر، راه پله نیز استفاده کرد. فضای لازم برای نصب آسانسور بر اساس ظرفیت و نوع آن تعیین میشود، به طور مثال اگر قصد نصب یک آسانسور با ظرفیت 5 نفره را دارید حداقل فضای مورد نیاز 1 متر مربع است.
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی و تامین برق مورد نیاز برای نصب آسانسور
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی ممکن است تهیه برق مورد نیاز برای نصب و راه اندازی آسانسور قدرت کافی را نداشته باشد به این معنا که سه فاز نباشد. در صورتی که استفاده از برق سه فاز امکان پذیر نبود، میتوان از آسانسور هیدرولیکی استفاده کرد چرا که راه اندازی و نصب آنها با برق تک فاز نیز امکان پذیر است.
ما در مقاله های قبلی درباره آسانسور باربر توضیح دادیم همراه ما باشید.
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی و ایمنی نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی
مهم ترین موضوع در رابطه با نصب و راه انداری آسانسور در ساختمان ها ایمنی است. اما با توجه به فرسوده بودن ساختمان های قدیمی، اهمیت این موضوع دو چندان میشود.
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی و ایجاد فضای مناسب
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی و پروژه ها
برای نصب آسانسور در ساختمانهای قدیمی اولین مرحله بررسی شرایط فنی و تجزیه و تحلیل وضعیت و نقشه ساختمان است در جهت برآورده دقیق هزینههای نصب و راه اندازی و تعیین بهترین و مناسب ترین مکان برای نصب آسانسور است.
تعیین فضا و مکان مناسب برای نصب آسانسور که توسط کارشناس فنی و متخصص صورت میگیرد. بدین صورت که با بررسی تمام قسمتهای ساختمان و در نظر گرفتن شرایط و تغییرات لازم و همچنین موقعیت قسمتهای کاربردی محیط مورد نظر مثل حیاط، راهروها و راه پله، اقدام به تعیین محل نهایی نصب آسانسور میکند.
بعد از تایید فضای مناسب باید تغییرات انجام گیرد به طور مثال اگر برای نصب نیاز به جابجایی یا حذف راه پلهها بود باید مطابق با ساختارهای مناسب و جدید تغییرات صورت گیرد. در صورتی که فضای انتخابی قسمتهای دیگری از ساختمان باشد در ابتدا باید تغییرات لازم انجام گیرد.
نصب و راه اندازی آسانسور با رعایت اصول ایمنی و استاندارد و انجام دقیق و صحیح تمام مراحل نصب و راه اندازی آسانسور که شامل مراحل زیادی از جمله:
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی طراحی و تهیه نقشه
- آماده سازی چاههای آسانسور
- آماده سازی موتورخانهها
- مرحلهی مکانیکال اول
- مرحلهی مکانیکال دوم
- تست و تایید نهایی سیستم آسانسور
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی هزینه های نصب آسانسور
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی و هزینه های نصب و راه اندازی
هزینه نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی به پارامتر های زیر بستگی دارد.
نوع آسانسور مورد استفاده، که با توجه به قدیمی بودن این ساختمان ها آسانسور هیدرولیکی بهترین گزینه میباشد. گاهی ممکن است بر اساس نظر کارشناسان و شرایط ساختمان از انواع دیگر استفاده شود.
میزان و وسعت تغییراتی که در این نوع ساختمان ها انجام میشود، که ممکن یک قسمت به طور کامل تخریب و بازسازی شود ولی در بعضی مواقع با انجام تغییرات کوچکی میتوان یک محل مناسب و ایمن برای نصب آسانسور انتخاب کرد.
تجهیزات مورد استفاده در آسانسور مثل ساخت کابین آسانسور، درب ها، دوربین ها و دیگر تجهیزات جانبی و تزئینی
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی و تقسیم هزینه بین افراد و ساکنین ساختمان
در صورتی که ساختمانی پارکینگ نداشته باشد، پرداخت هزینه شامل طبقاتی که در همکف قرار دارند نمیشود.
ساکنین و مالکان هر طبقه بر اساس نرخ تعیین شده موظف به پرداخت هزینه هستند، به طور مثال واحدهای طبقات دوم، 2 برابر ساکنین طبقه اول باید هزینه پرداخت کنند.
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی و محل آن
اگر یک ساختمان قدیمی و آماده دارید، شاید یکی از نیاز های ساختمان شما، نصب آسانسور باشد. آسانسور بر کیفیت زندگی روزمره اثر می گذارد و موجب راحتی شما می شود.
نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی آماده امری امکان پذیر است ولی باید ملاحظاتی را در نظر بگیرید. برای این کار باید از افراد متخصص کمک بگیرید تا ایمنی و اصول اساسی نصب آسانسور رعایت شود. یکپارچگی ساختمان مقاومت آن را برای نصب آسانسور نشان می دهد.