نصب آسانسور به صورت استاندارد
ما در این مقاله از بهفر صنعت درباره نصب آسانسور به صورت استاندارد توضیح دادیم همراه ما باشید.
نصب آسانسور
آسانسور، سیستمی تشکیل شده از تعداد فراوانی قطعات ریز و درشت برای حمل و نقل و جابجایی افراد یا انواع وسایل گوناگون است، که در ساختمان های بلند و دارای بیشتر از دو طبقه استفاده میشود.
از آن جهت که شرکت آسانسور به طور غیر مستقیم با جان انسان سر و کار دارد، اطمینان کامل از نحوهی عملکرد این سیستم از مواردی است که دارای اهمیت ویژه ای در استفاده از سیستم آسانسور میباشد.
پس باید نصب و راه اندازی آسانسور به صورت کاملا حساب شده، دقیق و با رعایت تمام نکات ایمنی توسط متخصصین حرفه ای انجام گیرد. چرا که نقص و ضعف در نصب و راه اندازی آسانسور اگر مطابق با دستورالعمل های استاندارد انجام نگیرد در ابتدا باعث عملکرد نامناسب این وسیله خواهد شد و به دنبال این اختلالات حوادث ناگواری رخ خواهد داد.
پس نصب آسانسور به صورت استاندارد نیازمند فاکتور های از جمله دانش، تجربه، برنامه ریزی و دقت میباشد، چرا که این عوامل باعث افزایش راندمان، طول عمر، کارایی و از همه مهم تر ایمنی این سیستم میشود.
برای نصب و راه اندازی آسانسور ابتدا باید چندین مورد را بررسی کرد و سپس اقدام به خرید و نصب آسانسور کرد. از جمله این موارد بررسی مکان یا محیطی میباشد، که قرار است آسانسور در آن استفاده شود.
به طور مثال اگر ساختمان مورد نظر مسکونی میباشد، تعداد طبقات و واحد ها در نظر گرفته شود. اگر ساختمان تجاری یا اداری میباشد نوع فعالیت آن لحاظ شود. چرا که نوع آسانسور مورد استفاده در هر محیط و ساختمانی متفاوت و بر اساس کارایی آن مکان خریداری، نصب و راه اندازی میشود.
طراحی و نصب آسانسور بیمارستانی را میتوانید با نصب آسانسور بهفر در نظر بگیرید.
نصب و راه اندازی آسانسور
نصب آسانسور به صورت استاندارد اهمیت زیادی دارد. فقط در صورتی که آسانسور را به درستی نصب کنید، عملکرد خوبی خواهد داشت. آسانسور ها در ساختمان های بلند و متوسط یک ضرورت به حساب می آیند. آن ها موجبات راحتی و آسایش شما و اطرافیان را فراهم می کنند. هر نوع ساختمانی از جمله مسکونی، تجاری و اداری به یک آسانسور نیاز دارند. در ادامه درباره مراحل خرید و نصب آسانسور بیشتر صحبت می کنیم.
نصب آسانسور به صورت استاندارد و تهیه نقشه و مکان یابی
برای نصب و راه اندازی آسانسور در ابتدا باید نقشه آن توسط معماران و متخصصین طراحی شود و مناسب ترین مکان برای نصب آسانسور انتخاب شود. انتها یا امتداد راهرو ها، نزدیک پله ها از مناسب ترین قسمت های یک ساختمان برای نصب آسانسور به صورت استاندارد است.
نصب آسانسور به صورت استاندارد و آماده سازی زیر ساخت ها
مرحلهی دوم برای نصب آسانسور آماده سازی زیر ساخت های لازم برای نصب و راه اندازی آسانسور به صورت استاندارد است که این مرحله خود شامل چندین زیر مجموعه است که به ترتیب در رابط با هر بخش به صورت کلی درباره نصب آسانسور به صورت استاندارد توضیح خواهیم داد.
نصب آسانسور به صورت استاندارد و کف چاه آسانسور
در این مرحله برای نصب آسانسور با توجه به نوع و وزن آسانسور، ارتفاع چاه تا سطح کف سازی مشخص میشود. به طور استاندارد کف چاه آسانسور باید حداقل بین 180 سانتی متر تا 190 سانتی متر از سطح زمین پایین تر و حدود 10 سانتی متر بتن ریزی و 30 سانتی متر آرماتور بندی شود که برای نصب آسانسور به صورت استاندارد ضروری است.
بنابراین فاصلهی باقی مانده برای نصب آسانسور قطعات دیگر از جمله سکوی ضربه گیر و سینی کابین 150 سانتی متر میشود. بعد از نصب آسانسور تمام قطعات در قسمت کف چاه، فضایی که باقی میماند برای جان پناه در نظر گرفته میشود.
تا در هنگام سرویس و تعمیرات آسانسور قطعات دچار آسیب و ضربه نشوند و همچنین در هنگام رخ دادن اتفاقات غیر منتظره افراد برای حفظ جان خود و در امان ماندن از خطرات بتوانند از این منطقه استفاده کنند.
برای کسب اطلاعات درباره آسانسور باری میتوانید با ما تماس بگیرید.
نصب آسانسور به صورت استاندارد آهن کشی کف چاه آسانسور
یکی از مراحل مهمی که در نصب آسانسور ضروری است ایمنی آسانسور که نقش بسیار پر رنگی دارد مرحله آهن کشی میباشد چرا که با انجام دقیق و صحیح این مرحله از ایجاد لرزش در آسانسور جلوگیری میشود. نکتهی حائز اهمیت در این مرحله وزن آسانسور است که ابتدا محاسبه شود و طبق ظرفیت، تعداد ستون ها مشخص شود. مراحل عملیات آهن کشی به ترتیب زیر انجام گیرد:
- تهیه نقشه
- برای جلوگیری از زنگ زدن آهن آلات باید تمام آنها ضد زنگ زده شود.
- شاقول ریزی
- تعیین محل پیلوت
- تعیین خط تراز و کلاف بندی
نصب آسانسور به صورت استاندارد و مرحله مکانیکال اول
در این مرحله برای نصب آسانسور بر اساس نقشه، مکان قرار گیری ریل های هدایت کنندهی کابین و درب های هر طبقه نصب میگردد،که از قبل فضای آن در مرحله آهن کشی مشخص شده است. محل نصب ریل های هدایت کننده باید بر مرکز ثقل کابین مماس باشد تا کمترین اصطحکاک و صدا ایجاد شود.
تراز و دقیق بودن نحوهی عملکرد دربهای کابین و طبقات به شاقول ریزی بستگی دارد. بنابراین مرحله شاقول ریزی باید به صورت کاملا دقیق انجام گیرد چرا که اگر غیر از این باشد بعد از گذشت زمان کوتاهی، باز و بسته شدن درب های آسانسور به سختی صورت میگیرد.
در تمام مدت نصب آسانسور به دلیل وجود شکاف در جلوی درب آسانسور و فضاهایی که دارای برزخ هستند الزامی است نصب آسانسور به صورت استاندارد انجام شود و با نصب علائم احتیاط و هشدار دهنده از بروز هرگونه حادثه در هنگام نصب و راه اندازی آسانسور جلوگیری شود.
برای بازسازی آسانسور و نوسازی میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
نصب آسانسور به صورت استاندارد
نصب آسانسور به صورت استاندارد، تاثیر زیادی بر عملکرد آن دارد. آسانسور ها از عناصر حیاتی برای بسیاری از ساختمان های اداری، صنعتی، مسکونی و تجاری هستند.نصب آسانسور به صورت استاندارد که افراد و اشیاء جا به جا می کنند و تنوع بالایی دارند.
گاهی انتخاب یک آسانسور برای ساختمان کمی سخت به نظر می رسد. به این منظور برای گام های اول باید مشخص کنید که ساختمان چند طبقه دارد و چه تعداد افرادی قصد استفاده از آن را دارند.
نصب و راه اندازی آسانسور و اهمیت در خانه
نصب آسانسور در ساختمان، هم به ارزش خانه شما می افزاید و هم بر کیفیت زندگی ساکنین اثر می گذارد. علاوه بر ساختمان های مسکونی، انواع ساختمان اداری و تجاری هم به آسانسور نیاز دارند. آسانسور ها این امکان را فراهم می کنند که رفت و آمدی ایمن و راحت داشته باشید. علاوه بر راحتی تردد برای افراد عادی، سالمندان و افراد کم توان هم به آسانسور نیاز دارند. آن ها با استفاده از آسانسور به صورت مستقل در طبقات رفت و آمد می کنند. انعطاف پذیری در ساختمان با استفاده از آسانسور افزایش پیدا می کند. برای خرید آسانسور باید نکاتی را در نظر بگیرید. به عنوان مثال باید به این نکته توجه داشته باشید که چند نفر قرار است از این آسانسور استفاده کنند و ساختمان چند طبقه است. سرعت و مقاومت آسانسور متناسب با هر یک از این فاکتور ها تفاوت دارد و قابل انتخاب است.
نصب و راه اندازی آسانسور و مراحل
نصب و راه اندازی آسانسور و مرحله مکانیکال دوم
در این مرحله نصب آسانسور انواع موتور های مورد استفاده در آسانسور انجام میگیرد که شامل نصب و راه اندازی آسانسور و موتور های قدرت و کنترل، گیربکس و دیگر موتور های لازم میباشد که وظیفه ی به حرکت درآوردن آسانسور را بر عهده دارند. انتخاب این موتور ها به توان و ظرفیت آسانسور وابسته است. که در این مرحله، عملیات نصب به صورت زیر انجام میگیرد.
- نصب و راه اندازی آسانسور و موتور
- نصب و راه اندازی آسانسور و شاسی موتور
- نصب و راه اندازی آسانسور و سیستم ایمنی مکانیکی و ترمز ایمنی
- نصب و راه اندازی آسانسور و کابین یا اتاقک مسافر بر و تجهیزات آن در جای مناسب خود
- نصب و راه اندازی آسانسور و معلق سازی کابین و اتصال سیم بکسل های کششی
- نصب و راه اندازی آسانسور و فلکه ی هرز گرد
- نصب و راه اندازی آسانسور و گاورنر
- نصب و راه اندازی آسانسور و پاراشوت
نصب و راه اندازی آسانسور یا مرحله نصب الکتریکال
- نصب و راه اندازی آسانسور و اتصال مدارات الکتریکی، تابلو کنترل آسانسور و شستی های فرمان
- نصب و راه اندازی آسانسور و انجام و اتصال سیم کشی های برق قدرت
- نصب و راه اندازی آسانسور و تابلو های فرمان و سه فاز
- نصب و راه اندازی آسانسور و تراول کابل
- نصب و راه اندازی آسانسور و انجام تست های لازم جهت راه اندازی آسانسور
نصب و راه اندازی آسانسور تایید به صورت استاندارد
برای اخذ تاییدیه های لازم، باید یک شرکت مهندسی آسانسور تمام مراحل نصب و راه اندازی آسانسور را با دقت بررسی کرده و اقدامات و راهنمایی را لازم را انجام دهند.
مجموعه بهفر صنعت مفتخر است که تمامی خدمات مربوط به سرویس و تعمیرات آسانسور شبانه روزی را در اختیار شما قرار دهد.
نصب آسانسور به صورت استاندارد، نکات و فاکتور ها
- امنیت، مهم ترین مسئله در رابطه با نصب و راه اندازی آسانسور و نصب آسانسور به صورت استاندارد است که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. و باید بنابراین برای افزایش سطح ایمنی سیستم آسانسور باید تمام نکات استاندارد و ایمنی رعایت شود.
- مناسب بودن فضای مورد نیاز برای آسانسور دومین مسئله برای نصب آسانسور به صورت استاندارد است که خود در بردارندهی سه فازی مجزا در مقطع عرضی، عمودی و مقطع موتور خانه است.
- هزینهی نصب و راه اندازی آسانسور که بر اساس نوع تجهیزات انتخابی از سوی مشتری متفاوت است که نوع درب ها، ریل ها و موتور ها و انواع تجهیزات دیگر در این فاکتور تاثیر گذار است.
- خدمات پس از فروش برای نصب و راه اندازی آسانسور که شامل نصب آسانسور به صورت استاندارد، گارانتی و بیمه مسافران و کار فرمایان میباشد.
- اصالت و کیفیت محصولات برای نصب و راه اندازی آسانسور و قطعات مورد استفاده در سیستم برای نصب آسانسور به صورت استاندارد
نصب آسانسور در یک ساختمان مسکونی
یک آسانسور مسکونی می تواند به راحتی نیاز شما را برای زندگی در یک ساختمان برآورده کند. آسانسور ها در ساختار و با ویژگی های مختلفی طراحی و تولید می شوند. از همین رو شما می توانید محصول مورد نظرتان را متناسب با نیازی که دارید، خریداری کنید.
همانطور که می دانید آسانسور مسکونی می تواند تا حد زیادی بر ارزش ساختمان شما تاثیر مثبت بگذارد. اگر قرار است یک آسانسور برای ساختمان انتخاب کنید، باید فاکتور های مختلفی را در نظر بگیرید. ظرفیت، جنس بدنه و مدل آسانسور از جمله فاکتور های مهمی است که باید به آن دقت کنید. اگر بخواهید یک آسانسور برای ساختمان بخرید، باید مراحل زیر را در نظر بگیرید.
انتخاب آسانسور
انتخاب و نصب آسانسور تا حد زیادی به نوع ساختمان شما بستگی دارد. هر یک از انواع آسانسور برای ساختمان خاصی مناسب اند. به عنوان مثال آسانسور های مجلل و مقاوم برای ساختمان های لوکس و عمومی مناسب هستند.
علاوه بر آن آسانسور ها دارای ظرفیت های مختلفی هستند. در یک ساختمان بزرگ و عمومی ظرفیت آسانسور باید بیشتر باشد. در صورت نیاز می توانید به سفارشی سازی در زمان خرید هم فکر کنید. سفارشی سازی امکان خرید یک آسانسور کاملا متناسب با ساختمان را فراهم می کند. شما می توانید چه از نظر ظاهری و چه از نظر کاربردی، آسانسور مورد نظرتان را خریداری کنید.
نصب و راه اندازی آسانسور
به یاد داشته باشید که نصب آسانسور به صورت استاندارد اهمیت زیادی دارد. در صورتی که آسانسور به درستی نصب شود، عملکرد خوبی هم خواهد داشت. برای اینکه در نصب آسانسور موفق شوید، باید از نیروی حرفه ای و متخصصی کمک بگیرید. یک پیمانکار با تجربه می تواند به خوبی در جهت نصب این آسانسور به شما کمک کند.
تعمیر و نگهداری
پس از خرید، نصب و راه اندازی آسانسور کار شما با این دستگاه تمام نمی شود. شما باید برای اطمینان از عملکرد درست آسانسور، به خوبی از آن نگهداری کنید. تعمیرات به موقع بخشی از نگهداری از آسانسور محسوب می شود. این تعمیرات باید به صورت مرتب و چند بار در سال انجام شود.
در نهایت با نصب و راه اندازی آسانسور می توانید بر ارزش ساختمان اضافه کنید. آسانسور برای بسیاری از ساختمان ها یک ضرورت به حساب می آید. در زمان انتخاب آسانسور دقت کافی را داشته باشید تا متناسب با نیاز ساختمان محصول مورد نظرتان را خریداری کنید. آن ها ظرفیت های گوناگونی دارند و با مواد اولیه مقاومی ساخته می شوند. چیزی که عملکرد و استاندارد این آسانسور ها را تضمین می کند، نگهداری و نصب درست آن هاست.